AKAN · Ecwid · iZettle · UMP · Metallic Details · Miniarm
Pienoismallimaalit- ja tarvikkeet
Yhteystiedot ja info
 
Hobby Paint N' Stuff toiminimi on perustettu marraskuussa 2013. Yrityksen alkuperäinen idea oli tuoda AKAN:in valmistamat maalit helposti saataville myös suomalaisille pienoismalliharrastajille.

Hobby Paint N' Stuff:n myymät tuotteet ovat saatavilla vain postitse tai noutona Espoosta Hansatie 2 E:stä. Kivijalkamyymälää ei ole. Hintoihin lisätään postikulut normaalina kirjeenä alk. 1.50€,
SmartPost-paketit automaattiin toimitettuna 6.00€ (voit katsoa lähimmän automaatin posti.fi:stä) ja paketti postista noudettuna 8.10€.

Maksut etukäteen verkkopankkimaksuna, tilisiirtona, MobilePay:lla tai noudettaessa käteisellä, myös sirullisella pankki- tai luottokortilla. Kaikki hinnat sisältävät alv 24%.

Tilaukset uuteen ostoskorijärjestelmään, joka automaattisesti laskee postikulut ja sisältää reaaliaikaiset tiedot tuotteiden varastosaldoista.
Vaihtoehtoisesti tuotelistoja selaamalla --> tilaus sähköpostiin:
hobbypaintstuff@gmail.com

Tilausta sähköpostiin tehdessäsi kerro vähintään haluamasi tuotteen numero(t), yhteystietosi ja toimitustapa. Oletusarvoisesti kuitti toimitetaan sähköpostiin. Mainitse asiasta tilauksen yhteydessä mikäli haluat myös paperisen kuitin.
Tilauksen vastaanottamisen jälkeen saat vastauksena tilausvahvistuksen ja tarkemmat ohjeet maksua varten.
Kun maksu on saapunut tililleni, toimitan tilauksen postiin mahdollisimman pian.


Y-tunnus: 2579919-7
 
 
Copyright © 2014 Ville Myllylä · Design by Andreas Viklund